Onze Visie
Er is iets niets mis met vlees, integendeel vlees kan perfect passen in een gezond voedingspatroon. We mogen er alleen niet mee overdrijven. 'Carniminderen' hoeft niet moeilijk te zijn, het moet ook kunnen door leuke en lekkere dagelijkse gewoonten te behouden. We denken hierbij aan de eenvoudige lekkere dingen zoals: zelf gebakken verse chipolata met rode kool, een verse hamburger met appelmoes, merguez worstjes op de barbecue, ...
De eenvoudigste manier om in deze klassiekers de authentieke vleessmaak te behouden, is het vlees er in te laten!
Door dit te doen blijven ook de essentiële voedingsstoffen van vlees op een natuurlijke wijze in het gerecht.
Paddenstoelen, en vooral oesterzwammen, blijken de ideale grondstof om vleesproducten toe te verrijken. Ze hebben een vleesachtige structuur en geen overheersende smaak en worden geteeld in de Benelux.
Onze "hybride" producten bestaan voor de helft uit gewoon gehakt en voor de helft uit paddenstoelen.
De eenvoudigste manier om in deze klassiekers de authentieke vleessmaak te behouden, is het vlees er in te laten!
Door dit te doen blijven ook de essentiële voedingsstoffen van vlees op een natuurlijke wijze in het gerecht.
Paddenstoelen, en vooral oesterzwammen, blijken de ideale grondstof om vleesproducten toe te verrijken. Ze hebben een vleesachtige structuur en geen overheersende smaak en worden geteeld in de Benelux.
Onze "hybride" producten bestaan voor de helft uit gewoon gehakt en voor de helft uit paddenstoelen.